Edut

  • Kansainvälinen verkostoituminen kotimaassa ja ulkomailla
  • Alennukset kansainvälisten konferenssien osallistumismaksuista
  • Workshopit Suomessa ajankohtaisista asioista
  • Alennukset ASIS Internationalin kautta myytävästä ammattikirjallisuudesta
  • Alennukset ammattilaissertifiointien hakemus- ja ylläpitomaksuista
  • Security Management -lehti

Jäseneksi 
Muutosilmoitus

Miten pääsen jäseneksi?

Jäsenyys koostuu emojärjestö ASIS Internationalin ja paikallisen yhdistyksen ASIS Finland ry:n erillisistä jäsenyyksistä, joilla on erilliset maksut. Emojärjestö ASIS Internationalissa voi olla jäsen liittymättä ASIS Finland ry:een, mutta emojärjestön jäsenmaksu ei kata paikallista toimintaa. ASIS Finland ry:n jäsenyyden edellytys on jäsenyys ASIS Internationalissa, eli haettaessa ASIS Finland ry:n jäsenyyttä on haettava ensin ASIS Internationalin jäsenyyttä. ASIS Internationalin jäsenhakemuksen voi täyttää netissä ASIS Internationalin sivuilla. Ennen jäsenhakemuksen täyttöä on avattava käyttäjätili. ASIS Internationalin liittymismaksu 2018 on yhteensä 215 USD (195 USD vuosimaksu ja 20 USD käsittelymaksu), joka maksetaan ASIS Internationalin hyväksymillä ja ohjeistamilla tavoilla (mm. korttimaksu) hakemuksen yhteydessä.

Myös opiskelijajäsenyyttä haetaan tätä kautta. Opiskelijajäsenyys edellyttää jäseneltä päätoimista opiskelua. Opiskelijat tarvitsevat tiedostomuotoisen (käytännössä skannatun) kopion oppilaitoksen opintotoimistosta saatavasta opiskelutodistuksesta, joka on varustettu oppilaitoksen leimoin. Opiskelijajäsenyyden liittymismaksu on 20 USD. Opiskelijajäsenyys on mahdollinen vain henkilöille, jotka opiskelevat kokopäiväisesti turvallisuuteen liittyvää alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa. Opiskelijajäsenyys kannattaa, koska normaalijäsenyyden edut saa käytännössä ilmaiseksi. ASIS Finland ry:n toivottaa opiskelijat mukaan toimintaan ja verkostoitumaan.

Tultuaan hyväksytyksi ASIS Internationalin jäseneksi, on mahdollista hakea ASIS Finland ry:n jäsenyyttä. Jäsenhakemusta varten tarvitaan suosittelija ASIS Finland ry:n jäsenistöstä. Tarvittaessa prosessin suhteen voi olla yhteyksissä puheenjohtajaan, sihteeriin tai rahastonhoitajaan. Jäsenyyden hyväksymisen jälkeen laskutetaan ASIS Finland ry:n oma jäsenmaksu, joka on 40 EUR vuonna 2018.

Mikäli et tunne ketään suosittelijaa, ota yhteyttä hallitukseen osoitteella info (at) asisfinland.org.

Lomakkeet

Henkilö- ja jäsentietojen muutoslomake.

Jäsenmaksut

Jäseneksi liityttäessä jäsenmaksut maksetaan yllä kuvatulla tavalla, mutta sitä seuraavat vuosimaksut (sekä ASIS Internationalin että ASIS Finland ry:n) on mahdollista maksaa siten, että ASIS Finland ry laskuttaa kummatkin yhdellä laskulla ja tilittää ASIS Internationalin maksun emojärjestölle. Tällöin laskun summa vuonna 2018 on 230 EUR. Tämä maksutapa kattaa siis ASIS Finland ry:n vuosimaksun lisäksi emojärjestö ASIS Internationalin vuosimaksun. Maksut voi suorittaa myös erilkseen, jolloin ASIS Finland ry laskuttaa vain oman vuosimaksunsa ja ASIS Internationalin vuosimaksu maksetaan omatoimisesti emojärjestön hyväksymillä ja ohjeistamilla tavoilla (mm. korttimaksu).

Opiskelijajäsenyyden vuosimaksu on 20 USD, joka hoidetaan suoraan ASIS Internationalin hyväksymillä ja ohjeistamilla tavoilla. Jäsenyys ASIS Finland ry:ssä on opiskelijajäsenelle 40 EUR. HUOM! Opiskelijat tarvitsevat opiskelutodistuksen englanninkielisenä opiskelijastatuksen kontrollointia varten.

Yhteyshenkilö jäsenmaksuasioissa on yhdistyksen rahastonhoitaja, jolle tulee ilmoittaa, mikäli vuosimaksun lasku halutaan toimitettavaksi muulla tavalla kuin sähköpostitse PDF-tiedostona. Rahastonhoitajan tiedot löytyvät Yhteystiedot-osiosta.

Emojärjestö ASIS International saattaa lähettää vuosimaksun ASIS Finland ry:n kautta maksaneille automaattisia maksumuistutuksia, jotka johtuvat järjestelmän viiveistä, eikä niistä tarvitse välittää.

Tietosuojalauseke ja rekisteriseloste

Rekisteriseloste

ASIS Finland Ry:n Tietosuojalauseke

 

Rekisteriseloste